Grote Gezellige Gitaar Groep op 12 mei

Kom mee feesten (Fiesta) – zingen – dansen – drinken maar zeker ook rustig genieten (Siesta) tijdens ons 18-de benefietweekend van de Grote & Gezellige GitaarGroep: 30 liedjes in Spaanse sferen of liedjes die iets met Spanje te maken hebben worden voorgezongen waarbij de teksten worden geprojecteerd op het reuzenscherm.

Ongeveer 50 akoestische gitaren begeleiden dit en ze worden dan weer ondersteund door het BasisOrkest Mol (BOM); de 6 “voorzangers” (M/V) brengen u in de juiste sfeer om te genieten of mee te doen. De opbrengst, vorig jaar meer dan € 3.000, wordt dit jaar verdeeld tussen Gym Mol en VakantieKampen SJB.

Diegenen die er de vorige jaren bij waren weten dat ze nu snel hun kaarten in veiligheid moeten brengen, wij bezorgen u een hartverwarmende namiddag of avond.

Wat: 18-de benefietweekend van GGGG

Waar: PodiumZaal van het Sint-Jan Berchmanscollege, J. Smitslaan 36 te Mol

Wanneer: zaterdag 12 mei (voorstelling om 14.00 uur en om 19.00 uur)

Hoe: een kaarten kost 10 €, de namiddagvoorstelling is gratis voor kinderen die op die dag nog geen 12 jaar zijn maar deze kaarten moeten wel geboekt worden.

BESTELLEN voor zaterdagnamiddag 12 mei 2018

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeNZiR1jhiQNGBZUGChBpE6RHlukJLTQvDtONwrDzIeUcUfRg/viewform

BESTELLEN voor zaterdagavond 12 mei 2018

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdMdQcixSa54L9VRAIgylv4Wm2L8iiYfZc_HohkARJTHkE3jA/viewform

Nadat u het webformulier hebt ingevuld ontvangt u ASAP een bevestiging van uw kaarten met een afrekening die binnen de 5 werkdagen dient betaald te worden. We sturen u nog een herinnering een week voor de benefiet.

GGGG18 Affiche en Promofilm

– link naar een promofilmpje waar +/- 50 jongeren aan mee gewerkt hebben:

Hartelijke groeten vanwege de organisatie !