25ste editie van Koergekweel op 27 april

Op 27 april 2018 organiseren enkele leerlingen het festival ‘Koergekweel’ op onze school. Het begint om 18u en eindigt om 23u. Dit jaar is het ondertussen de 25ste editie!

Koergekweel is een klein festivalletje dat volgens de oude traditie elk jaar georganiseerd wordt door leerlingen met een hart voor muziek van het Sint-Jan Berchmanscollege te Mol. Het evenement vindt plaats op de speelplaats van de school.

Koergekweel wil een podium bieden voor de creatieve jongeren van de school. Tegelijk is het een leerschool voor de organiserende leerlingen. Zij kunnen immers in een levensecht project hun organisatorisch talent aanscherpen.

De opbrengst gaat altijd naar een goed doel. Vorige jaren ging de winst naar o.a. Make A Wish, Music For Life, Kom op tegen kanker, Amnesty International, Artsen zonder grenzen, Help Brandwondenkids, Syndroom van Prader-Willi,… Dit jaar gaat de opbrengst naar Cirkant en ‘t pASSt.

Op de editie 2018 zullen volgende bands het podium onveilig maken: Nesqueek, Apollion, Savoir-vivre en Double X.