Infoavond eerstejaars: maandag 10 september 19u

Een grote groep van 214 leerlingen is vol goede moed aan het 1ste leerjaar secundair onderwijs op SJB begonnen. Dit is een grote stap met misschien heel wat hooggespannen verwachtingen en onzekerheid.

Ook bij ouders leven vast een aantal vragen en verwachtingen over het schoolgebeuren.

Daarom plannen we een infoavond voor alle ouders van het 1ste leerjaar S.O. op maandag 10 september om 19.00 uur.

De klassenleraar en de leerkrachten van de hoofdvakken zullen in het klaslokaal van uw dochter of uw zoon algemene en meer vakspecifieke informatie verstrekken. Daarna verwachten we u in de bloemenzaal, waar u bij een drankje verder kennis kunt maken met andere ouders, met leerkrachten, leerlingbegeleiders en de directie.

Op donderdag 18 oktober 2018 voorzien we een ouderavond waarop u individueel de klassenleraar van uw dochter of uw zoon kunt spreken. Uiteraard kunt u ook op elk ogenblik de directie of de klassenleraar contacteren.