Inschrijven op SJB

Op SJB starten de inschrijvingen – net zoals in de andere 3 KSOM-scholen – tijdens de Open Dag van zondag 6 mei 2018. We garanderen dat alle zesdeklassers die zich op de Open Dag inschrijven in een KSOM-school ook een plaats hebben in die bepaalde KSOM-school. Dit geldt dus ook voor SJB.

In het eerste leerjaar hebben broers en zussen* van huidige personeelsleden van een bepaalde KSOM-school recht op voorinschrijving in die school. Zij kunnen reeds vanaf 16 april 2018 tijdens de openingsuren van de school ingeschreven worden. Dit recht op voorinschrijving loopt tot en met vrijdag 4 mei 2018. Opgelet: na deze periode is er geen recht meer op voorrang!

* Broers en zussen zijn alle kinderen die op hetzelfde adres wonen of dezelfde vader of moeder hebben, ook al wonen ze niet op hetzelfde adres.

Voor inschrijvingen en inlichtingen kan je terecht in alle KSOM-scholen:

  • Tijdens de Open Dag van zondag 6 mei 2018;
  • Van 7 mei tot 30 juni tijdens de openingsuren van de school;
  • Tijdens de vakantie van 2 juli tot en met 7 juli, van 16 augustus tot en met 31 augustus en op 1 september. Elke werkdag tussen 9.00 en 12.00 en tussen 13.00 en 16.00 uur. Op zaterdag tussen 9.00 en 12.00 uur.

Bij inschrijving indien in het bezit paspoort of kidsID, of anders SIS-kaart van zoon of dochter meebrengen.

We hopen ook jou in onze school te mogen ontmoeten !