SJB blijft ook banden met Kara Kara in Niger onderhouden…

De Molse samenwerking met de zustergemeente Kara Kara in Niger heeft een lange traditie op SJB.

Een goed jaar geleden bracht Sarah D’hondt een zeer gesmaakt concert in Zaal ’t Getouw. Alle aanwezigen waren het toen eens: dit is chanson van de bovenste plank!

En ook dit jaar hebben we Sarah en haar muzikanten bereid gevonden om een optreden te brengen ten voordele van het waterproject van onze stedenband in Kara Kara. Het wordt dit keer zelfs een officiële voorstelling van haar nieuwe cd ‘Collage’.

Wij nodigen u dan ook graag uit op dit concert dat zal doorgaan op zaterdag 20 oktober om 20.15 u in Zaal ’t Getouw. Kaarten bestellen kan bij de cultuurbalie van CC ’t Getouw

Sarah over haar nieuwe plaat: “Het hoofdingrediënt van Collage is zeker en vast nieuwsgierigheid. Ik breng er ongelijke delen samen tot een geheel. Ik combineer namelijk Frans chanson met chansons uit andere talen en ga ook aan de slag met nieuwe klanken en vormen. Denk dan aan liederen zoals ‘Bei dir war es immer so schön’, ‘Quisaz quisaz’, ‘Si tu savais’,…”

Collage wordt een intiem optreden met Sarahs vertrouwde kenmerken: oprechtheid, topmuzikanten en frisse bindteksten.

Met nog: Frederick Van den Berghe (drums), Jean-Philippe Poncin (klarinet) & Stijn Bettens (accordeon, bandoneon en toetsen)

Prijs: 13 euro
Tickets:
 ticketbalie Schouwburg Rex – 014 33 09 00 
Organisatie & info: 
dienst ontwikkelingssamenwerking i.s.m. Kara Karacomité – www.karamol.be

Nog meer info: https://www.getouw.be/voorstelling/420929013/2/collage