CLB-nieuws: nieuwe medewerkster + openingsuren kerstvakantie

Kristel Delait, onze huidige CLB-contactpersoon voor de eerste graad heeft gekozen voor een nieuwe uitdaging buiten CLB. Chiara Salvo zal haar vanaf 1 december vervangen. U kan haar via de Smartschool-account of via mail bereiken: chiarasalvo@vclb-kempen.be.

Lidia Michiels blijft onze CLB-contactpersoon voor de tweede en de derde graad.

Chiara Salvo en Lidia Michiels zullen als CLB-medewerksters aanwezig zijn in de Kapittelzaal bij de rapportafhaling op onze school op 20 december vanaf 17 uur.

Tijdens de kerstvakantie is het CLB open op donderdag 3 januari 2019 en op vrijdag 4 januari 2019. Gesprekken met leerlingen en ouders kunnen tijdens die dagen plaatsvinden na een voorafgaandelijke telefonische afspraak op 014 33 76 20.