Red Lion Emmanuël Stockbroekx sluipt SJB binnen en verrast leerling van 2LAa tijdens spreekbeurt over hockey (filmpje)

Michiel Sleebus, leerling van 2LAa en U16 Boy van Hockey Club Inter Mol, werd tijdens zijn spreekbeurt over de Belgian Red Lions verrast door niemand minder dan Red Lion Emmanuël Stockbroekx.

Emmanuël, momenteel geplaagd door blessureleed, vond de ontmoeting ook inspirerend en stuurde vlak voor de ontmoeting van de Red Lions tegen Pakistan (winst met 5-0 voor de Belgen !): I want to show my gratitude towards @michiel.sleebus. Bouncing back after my injury isn’t as easy as it seems. When I heard Michiel was giving a presentation about me and the Belgian Red Lions I decided to go for a surprise visit as I was supposed to be in India for the Worldcup. I didn’t imagine this would give me such strength to keep going. I don’t believe this was a coincidence.

Hierbij ook de link naar het inspirerende filmpje:

https://nl-nl.facebook.com/manustockbroekxatl/videos/300665840576451/UzpfSTE2MDMzNTg1MTY2Mzk3MTU6MTkyNzUzNDIwNzU1NTQ3Ng/