Infoavond ‘naar de tweede graad’ op donderdag 14 maart om 19.30u

Op donderdag 14 maart staat de infoavond ‘naar de tweede graad’ op het programma. Die avond verwelkomen we de ouders van onze tweedejaars om 19.30 uur. Het is ook mogelijk dat ouders van andere scholen tijdens die avond mee aansluiten als hun kind naar de tweede graad gaat.

Tijdens die avond zullen er twee presentaties gelijktijdig doorgaan. Er is een opsplitsing tussen ASO – TSO (Podiumzaal) en TSO – BSO (Kapittelzaal). Ouders krijgen op die manier doelgericht informatie.

We hebben de ambitie om eerst met een presentatie op een bondige manier ouders te informeren. We hopen dat aansluitend ouders met hun vragen bij vakleerkrachten te rade gaan na de presentatie.

Graag zouden we vooraf enig zicht krijgen op het aantal aanwezigen. Gelieve daarom in te schrijven voor dinsdag 12 maart 2019 via deze link.