Open Dag op zondag 12 mei: welkom!

Op zondag 12 mei organiseert het college de jaarlijkse Open Dag. Tussen 13 uur en 17.30 uur zijn jullie van harte welkom om het leven op SJB te proeven.

In pop-up klassen in Blok B krijgen jullie een mooi beeld van de verschillende projecten en richtingen. Voor informatie over ons aanbod en ons zorgbeleid kunt u terecht in de vergaderzaal. Op de speelplaats van Blok B (in de sporthal bij slecht weer) kunt u een hapje eten of een drankje nuttigen. Ondertussen speelt op het vrij podium heel wat knap SJB-talent. We zetten ook graag de deuren open van ons educatief reservaat en de nieuwe technieklokalen. Uiteraard is er ook een mooi aanbod aan sportwedstrijden en kunnen de jonge gasten zich uitleven in zandschilderen of op een springkasteel.

Tijdens de Open Dag is ook onze leeronderneming Nidodoro geopend. Je vindt hen in het pand naast de school.

De foodtruck ‘Car-a-manger’ zorgt dit jaar voor de catering. De hele namiddag kunt u bij hen terecht voor spaghetti, frietjes en andere snacks aan democratische prijzen. Vooraf inschrijven is niet nodig. Traditiegetrouw bakken we ook heerlijke pizza’s in een artisanale leemoven.

Onze modernisering van het eerste jaar binnen KSOM zal ruime aandacht krijgen. Er kan dus administratief worden ingeschreven in onze Podiumzaal, waarna we rustig de tijd nemen om samen in gesprek te gaan tijdens de pedagogische inschrijving. Eenieder schrijft immers zijn eigen verhaal. Eenieder kiest voor 1FAST (Latijn) of 1PLUS of 1FLEX.

Op de onderstaande linken vinden jullie alvast volgende info:

– Een filmpje dat de nieuwe invulling van het gemoderniseerde eeste jaar in KSOM duidelijk toelicht (bovenste filmpje kiezen).

– Het aanbod in de tweede graad van SJB met downloadbare richtingspeficieke brochures.

– Het aanbod in de derde graad van SJB met downloadbare richtingspeficieke brochures.

Kom je gewoon herinneringen ophalen aan je eigen collegetijd of maak je voor het eerst kennis met onze school? Tot zondag 12 mei vanaf 13.00u!

Op woensdag 8 mei organiseren we om 19 uur een infoavond voor de zesdeklassers. Leerlingen en ouders zijn welkom en hebben een afzonderlijk programma. Warm aanbevolen!