Inschrijvingen: studiebrochure 2019-2020

Na de Open Dag kan je van 12 mei tot en met 30 juni tijdens de openingsuren van de school inschrijven; ook kan je elke woensdag tussen 13.00 uur en 16.00 uur en na telefonische afspraak (014 31 18 41) inschrijven.

Tijdens de zomervakantie kan je van 1 juli tot en met 6 juli en van 19 tot en met 31 augustus inschrijven op elke werkdag tussen 9 uur en 12 uur en tussen 13 uur en 16 uur; ook op zaterdag kan je inschrijven tussen 9 en 12 uur.

We vragen dat u bij de inschrijving voor het eerste leerjaar de identiteitskaart meebrengt. Indien al beschikbaar brengt u voor leerlingen van het basisonderwijs het getuigschrift of attest van het basisonderwijs mee; voor leerlingen die zich inschrijven in een hoger leerjaar, brengt u het rapport van de vorige school mee.

Vanaf het schooljaar 2013-2014 moet het schoolbestuur van iedere scholengemeenschap via haar website de maximumcapaciteit van het eerste leerjaar A en van het eerste leerjaar B van de eerste graad van iedere school kenbaar maken. Op www.ksom.be vind je voor iedere campus van de scholengemeenschap de afgesproken maximumcapaciteiten.

Op deze link kunnen jullie onze studiebrochure 2019-2020 vinden.

Misschien tot binnenkort.