Infoavonden eerstejaars en laatstejaars: welkom op 9 en 10 september

Met de werking in ons eerste jaar sluiten we zo nauw mogelijk aan bij de aanpak van de lagere scholen. Toch zijn er een heleboel nieuwigheden die we graag in een infosessie met u als ouder delen. De algemene schoolwerking en afspraken, de vakken, de rapporten, de projecten, de avondstudie, het titularisuur, de Boost-uren, de Kompas-uren, de meters en peters, de uitstap naar de Westhoek. Kortom: welkom op de infoavond voor eerstejaars op maandag 9 september om 19.30u.

Ook het laatste jaar secundair onderwijs is op een aantal vlakken specifiek en daarom verwachten we een dag later, op dinsdag 10 september, alle leerlingen en ouders van onze zesdejaars en zevendejaars. Om 19.15u verwelkomen we de ouders van de leerlingen van 6TSO/BSO (Vergaderzaal) en 7 BSO (klas A 1.12) en om 19.30u verwelkomen we de ouders en leerlingen van 6ASO in de Podiumzaal.

Het studiekeuzeproces naar het hoger onderwijs, de onderzoeksopdrachten in ASO, de (blok)stages en de geĆÆntegreerde proef in TSO en BSO, de Barcelona- en ItaliĆ«reis en andere typische laatstejaarsactiviteiten zullen naast heel wat praktische info aan bod komen.