Lezing op 10 maart om 19u: ‘Kankerbehandelingen : het heden en de toekomst’

SJB steunt Kom op tegen Kanker. 

Lezing ‘kankerbehandelingen : het heden en de toekomst’

Jaarlijks krijgen meer dan 40.000 Vlamingen te horen dat ze kanker hebben, dat zijn er 110 per dag. Kom op tegen Kanker investeert in onderzoek dat een directe invloed heeft op het leven en welzijn van de patiënt en daar waar de financiële nood het hoogst is.

Ook het Sint-Jan Berchmanscollege te Mol wil zijn schouders zetten onder Kom op tegen Kanker. Enkele geëngageerde personeelsleden trachten voor het goede doel het beste van zichzelf te geven. Eén SJB-loper start als eerste, en na elke 10 km sluit een extra loper van het team aan. De eerste loper legt dus 40 km af, de tweede 30 km, de derde 20 km en de vierde 10 km. Ze lopen samen, komen ook samen over de finish en het team legt op die manier samen 100 km af.

In het kader van dit event organiseert SJB op dinsdag 10 maart een lezing ‘kankerbehandelingen: het heden en de toekomst’ met deze gastsprekers:

  1. Evelien Smits, onderzoeksprofessor UAntwerpen in tumorimmunologie en kankerimmuuntherapie
  2. Dagmar Hoeben, Medical Advisor Hematology bij Janssen Pharmaceutica
  3. Hilde Neven, vertegenwoordiger Kom op tegen Kanker

Deze gaat door van 19.00u tot 21.00u, waarbij je onthaald wordt vanaf 18.30u en een receptie voorzien is tot 22.00u. Het is aan te raden vooraf in te schrijven zodat we je plaats kunnen verzekeren via deze link of via rob.philipsen@sjbmol.be

Jij kan het SJB-loopteam, Kom op tegen Kanker en vooral de kanker-patiënten helpen door een financiële bijdrage te doen. Giften vanaf 40 euro op jaarbasis zijn bovendien fiscaal aftrekbaar. Via de QR-code of de link https://www.de100kmrun.be/team/sjb-runners kom je op onze pagina terecht waarbij je via de knop ‘steun dit team’ een bijdrage kan doen.

Het SJB-runners team

i.s.m. Janssen Pharmaceutica en Universiteit Antwerpen