Inschrijvingen voor broers en zussen en kinderen van collega’s vanaf 20 april

Vanaf maandag 20 april starten in KSOM de aanmeldingen voor de prioritaire groepen. De periode loopt tot vrijdag 8 mei. Vanaf zondag 10 mei om 10 uur kunnen ook andere leerlingen zich aanmelden.

Dit betekent dat broers en zussen van leerlingen die nu al op onze school zitten vanaf 20 april kunnen inschrijven. Dit betekent dat kinderen van collega’s vanaf 20 april kunnen inschrijven.

‘JOUW UNIEK VERHAAL START DIT JAAR DIGITAAL.’

Door de Corona-crisis verlopen de aanmeldingen dit jaar online. Zodra het weer kan, zullen we jullie contacteren voor een telefonisch of persoonlijk inschrijvingsgesprek. Aarzel zeker ook niet om ons te contacteren als er nog vragen zijn of als er bijzondere zorgnoden zijn.

Er zal dit jaar ook geen infoavond of Open Dag zijn. We werken momenteel aan een digitaal alternatief dat vanaf maandag 27 april online zal staan. We houden jullie op de hoogte.

Klik op deze LINK om digitaal aan te melden. Als dit niet lukt, mogen jullie ons ook bellen tijdens de schooluren op het nummer 014 31 18 41. Hou zeker het rijksregisternummer van de nieuwe leerling bij de hand.

We wensen alle nieuwe SJB’ers van harte welkom op het College.