Inschrijvingen

Onze infodag voor 12-jarigen van woensdag 6 mei en de Open Dag van zondag 10 mei konden dit jaar niet doorgaan omwille van de corona-crisis. We werkten aan een alternatief om alle zesdejaars en hun ouders, maar ook de talrijke instromers van de andere leerjaren in de beste omstandigheden te informeren en te laten inschrijven. Daarbij leren we onze nieuwe leerlingen eerst digitaal kennen om hen na de coronamaatregelen ‘in het echt’ te ontmoeten!

Er is een virtuele kennismaking met SJB mogelijk via www.sjbmolinformeert.be zodat de info van de infodag nu digitaal raadpleegbaar wordt, ook via doorklikken vanop onze SJB-website (www.sjbmol.be) en de KSOM-website (www.ksom.be).

Voor leerlingen die inschrijven voor het eerste jaar startten de digitale inschrijvingen op 10 mei om 10.00u. De 12-jarigen die inschreven tussen 10 mei vanaf 10.00u tot en met 13 mei 24.00u garandeerden we een inschrijving op één campus van hun keuze. Wie zich later aanmeldde als eersteklasser is niet zeker terecht te kunnen op de campus van zijn/haar keuze. Ook wie zich op twee campussen aanmeldt kan niet geldig worden ingeschreven.

Ook leerlingen voor andere jaren kunnen zich vanaf 10 mei digitaal aanmelden. Zij vinden op onze website onder ‘aanbod’ ook de specifieke brochures per richting door tweede of derde graad te selecteren en vervolgens een studierichting aan te duiden. Ook zij zullen na hun digitale aanmelding later worden gecontacteerd voor verdere kennismaking ‘in het echt’ op de school.

Ondertussen krijgt u van ons gezonde groeten !