‘Hoe ist jom ?’ SJB en gemeente Mol werken samen.

‘Hoe ist jom?’

Een vraag die niet altijd even gemakkelijk beantwoord wordt, maar eens zo belangrijk is voor iedereen van ons. Naast een welgemeende vraag, is het ook de titel van de gevoelsmeter die onze SJB-leerlingen deze week ontvangen via de gemeente Mol. Hiermee willen we hen een hart onder de riem steken en laten weten dat ze er niet alleen voor staan in deze corona-tijden.

Verstuur postkaartjes met positieve VIBES

Naast de gevoelsmeter krijgen onze leerlingen van de gemeente Mol ook drie leuke postkaartjes om zo positieve VIBES te sturen naar een maat, matin, vriend of vriendin die het nodig heeft. Dus als jullie iemand kennen die het even wat moeilijker heeft, niet twijfelen, schrijven! Want even tussen ons: wat een ellendig jaar is 2020 wel niet… Eenieder worstelt met de vele coronamaatregelen.

Bekijk het filmpje van barST

Ook kan een kijkje worden genomen op https://www.gemeentemol.be/hoeistjom. De vrolijke jongens van barST brengen er humoristisch de ‘gevoelsmeter’ onder de aandacht. Je kan het filmpje, de gevoelsmeter en de postkaartjes daar ook downloaden.

Vul de bevraging in en win 100 euro

Er is daarenboven ook een vragenlijst rond welbevinden. Deze bevraging peilt op een ludieke manier naar de gevoelens van onze jongeren en de manier waarop zij de coronacrisis ervaren met daaraan gekoppeld een leuke wedstrijd. Deelnemers maken kans op een unieke ervaring t.w.v. 100 euro die persoonlijk mag worden samengesteld! Met de resultaten uit de vragenlijst gaat de gemeente Mol aan de slag. Hoe meer volk deze invult, hoe meer de gemeente er mee kan doen.

Jullie horen dus zeker nog van ons!

Klik hier voor de QR-code en je ingang tot de 100 euro