Volzetverklaringen SJB: overzicht

Campus Sint-Jan Berchmans heeft momenteel voor het schooljaar 2021-2022 in het eerste leerjaar A de maximumcapaciteit van 197 leerlingen bereikt. Inschrijven in het eerste leerjaar A voor dit jaar is dus niet meer mogelijk. Digitale aanmeldingen worden nu in chronologische volgorde op de wachtlijst geplaatst. We nemen contact op zodra er een plaatsje vrij komt op onze campus.

In het tweede leerjaar A is er een volzetverklaring voor de basisopties ‘Moderne Talen-Wetenschappen’, ‘Maatschappij en Welzijn’, ‘Economie en Organisatie’ en ‘Sport’. In dat tweede leerjaar A blijven voor alle duidelijkheid de basisopties ‘Grieks-Latijn’ en ‘Latijn’ open.

Ook in deze klassen is een volzetverklaring:

  • In het derde jaar voor de klas ‘3 Bedrijf en Organisatie’ (dubbele finaliteit);
  • In het vierde jaar voor de klas ‘4 Handel’ (TSO) en ‘4 Organisatie & Logistiek’ (Kantoor-Verkoop, BSO);
  • In het vijfde jaar voor de klas ‘5 Onthaal, Organisatie en Sales’ (Kantoor optie Retail, BSO) en voor de klassen ‘5 Handel’ (TSO), ‘5 Informaticabeheer’ (TSO), ‘5 Onthaal & Communicatie’ (TSO).

Leerlingen die zich alsnog aanmelden voor bovenvermelde richtingen komen op een wachtlijst terecht in volgorde van moment van aanmelden.