Inschrijven op SJB? Het kan hier online vanaf 10 mei om 10 uur!

Ook dit schooljaar kunnen we geen fysieke Open Dag houden waarop de eerste inschrijvingen kunnen gebeuren. Ook dit jaar zullen de inschrijvingen digitaal gebeuren. Inschrijven kan vanaf 10 mei vanaf 10 uur.

Alle informatie over het eerste jaar staat op onze microsite www.sjbmolinformeert.be. Deze webstek wordt steeds verder geactualiseerd.

Zowel zesdeklassers voor het eerste jaar als instromers voor andere leerjaren kunnen inschrijven via deze link.

Voor onze jongste leerlingen maakten we een interactief filmpje waarin de kijker actief keuzes kan maken en zo de verschillende facetten van SJB ontdekt. Ik weet zeker dat ook de oudere geïnteresseerden getriggerd zullen worden om door te klikken. Bekijk het filmpje in de YouTube-app of op een computer. (Een mobiele browser laat niet toe om door te klikken.) Echt een aanrader!

Klik hier of surf naar: https://youtu.be/qvR9laUVMM4

Kennismaking met de school: De huidige onthaalbrochure geeft je al heel wat praktische inkijk in ‘t College van Mol.

We zijn heel benieuwd welke nieuwe leerlingen we volgend jaar mogen ontmoeten op onze campus.